”Cenitha har en genuin värme och engagemang i människan och en vilja på djupet att göra sitt yttersta för att hjälpa individen att växa som människa. Hon är lyhörd och trygg som terapeut som skapar en plats att få vara sig själv hur man än är. Jag rekommenderar henne varmt.”

Carina Wålegård, Personlig coach

”Varmt tack Cenitha för att du har hjälpt mej finna mer balans i mitt liv. Genom att träna Mindfulness kan jag lättare släppa på all stress. Jag är gladare och mer harmonisk även när livet ger mig hårda utmaningar.”

Marina

”Jag hade ett problem eller fråga jag bar på, jag tyckte endast att jag snurrade in mig i mina tankar och kom ingen vart. Cenitha föreslog Counselling from the heart. Cenitha fanns där som vägledare, genom att guida mig genom kroppen och mina känslor. Hon fanns där helt utan att bedöma eller döma det som kom och jag fick insikter, och helt oväntade saker kom fram i ljuset som gjorde att jag kunde se vad mitt problem kunde bero på. Det var en otrolig lättnad, och en fantastisk frid infann sig efter sessionen. Cenitha med sin värme finns där hela vägen för just dig. Jag rekomenderar henne varmt.”

Majbritt

”Under Mindfullnessträning gav Cenitha verktyg som gjorde att jag kunde titta på mig själv och stoppa mig själv i vissa situationer och tankemönster. Detta hjälper mig lugna tanken och vara mer närvarande.”

Majbritt

”Tack för en jättebra prova-på-kväll för par. Det gav verkligen en massa insikter – bara på ett par timmar. Att försöka lära sig att vara här och nu, att kunna mötas i både tal och tystnad och sist men inte minst insikten om  – eller i alla fall ett försök till insikt – om ”jag kan bara ändra mig själv, ingen annan”. Det som gjorde att vi kunde känna detta var naturligtvis ett proffsigt, men samtidigt så naturligt och ärligt ledarskap. Ni bjuder verkligen på er själva! TACK”

Ewabeth o Göran Eliasson

”En lyxdag tillsammans med min käraste! Ni lyckades skapa stillhet och trivsel. ” (Mindfulness för par )

Eva

”Mycket bra dag med mycket variation och många tips. Bra med praktiska övningar och inte bara teorier. Ser fram emot uppföljningen och över kurs mot våren.

Härligt att ni kompletterar varandra så väl i inledning och övningarna. Ni är två fantastiska ledare och har lätt att överföra era upplevelser och kunskaper. ” (Mindfulness för par)

Sylvain

 

”Bra att ni delar med er av egna erfarenheter som par. Bra också att ni visar och gör övningarna.” ( Mindfulness för par)

Anonym kvinna

 

 

”Påminnelse om att jag saknat att jobba ”inåt” mot känslorna under många år. Det är så spännande, viktigt och meningsfullt och blir än mer lärorikt i grupp med andra. Behagligt att jobba med denna typ av övningar som är i grunden enbart positiva, kreativa och fria från prestation, bedömning. Dagen känns så väl planerad och genomsyras av öppenhet,värme, engagemang, kunskap, erfarenhet, trygghet från er som ledare. Bra övningar, gott om tid för varje övning var bra, skön variation på övningar och bra uppblandat med er guidning och era egna erfarenheter. Sköna, tydliga röster, bra vibbar mellan er, distans och humor utöver respekt och kärlek.” (Mindfulness för par)

Beret

”En härlig dag i djup gemenskap. Jag har fått några nya verktyg till att ta hand om en viktig relation. En alldeles underbar dag i kärlek.”  (Mindfulness för par)

Anonym kvinna

”Dagen har gett mig en djupare och varmare relation till min kvinna. Parövningarna var riktigt bra. Dels för att jag fick känna efter och uttrycka det inför min partner. Också bra att känna hur min partners kommentarer påverkade mig. Att man lyckades gå ner i varv så pass bra måste jag tacka att alla övningar utfördes i ett väldigt lugnt tempo. Så allt taget tillsammans en mycket bra dag!    (Mindfulness för par)

Anonym man

”Upplevelse utöver det vanliga. Öppna upp sig själv och bara känna att livet är himla kul. Sådan värme som ni visar och kärlek till varandra har jag sällan skådat.”   (Mindfulness för par)

Bent

”Dagen har gett mig möjlighet att reflektera över sådant som ofta kommer upp men som inte får ta plats. Att göra detta och därigenom öppna möjlighet för nya tankemönster tror jag kommer att ge både mig personligen och min relation en viktig positiv utveckling. Jag var rädd att vi som ungt par som levt tillsamman bara en kort pust av livet – än så länge- inte skulle ha så stor ”nytta” av detta men jag har ändrat mig. Det är aldrig fel tillfälle att se till att hitta vägarna för att möta varandra.”    (Mindfulness för par)

Sara 26 år

 

” För mig och min sambo var kursen ”Mindfulness för par” vårt första möte med mindfulness . Hans och Cenitha är för sig på ett naturligt vis i sina roller som ledare, genom att pedagogiskt och utelämnande av sig själva skapar de en nära kontakt med oss som deltagare. Mindfulness för par hjälpte mig och min partner öppna sinnena för att nya vägar att förebygga problem i relationen och skapa en närmare kontakt till varandra. Vi är ett par i sena 20-års åldern med tidskrävande arbeten och en stressig vardag, mindfulness hjälper oss att stanna upp och mötas i den stressiga vardagen. Vi rekommenderar starkt Hans & Cenithas kurser för andra unga par som är påväg att tappa varandra i en karriärhungrande vardag.”

Erik 27 år

 

Comments are closed.