LivFullt vill stödja människors längtan efter att leva sitt liv mer fullt ut.

Våra liv består till stor del av måsten och borden. Vi för en ständig kamp med livet och vi har svårt att acceptera livet som det är, här och nu. Detta leder ofta till stress. En stor del av vår fysiska och psykiska ohälsa orsakas av tankar och känslor som vi ältar. Vi tar ofta på oss andra människors krav och tappar kontakten med vår egen innersta kärna.

Mindfulness tränar vår förmåga att vara i det nuvarande ögonblicket med en icke-dömande attityd. I detta tillstånd ökar vår förmåga att uppleva lugn,klarhet och frid.

Mitt intresse för att utveckla min medvetna närvaro och i den möta andra människor började när jag arbetade som lärare. På min fritid gick jag olika kurser i personlig utveckling och jag började lägga in stunder med meditation, massage och personlig utveckling i klassrummet, vilket påverkade barnen positivt.

Efter 15 år som lärare kände jag att jag ville ändra inriktning i mitt yrkesliv så jag vidareutbildade mig i:

* Counselling From The Heart – vägledning till din inre medvetenhet med dr. Rahasya Fritjof Kraft

* Training for Life – en 1-årig terapeutisk utbildning i självkännedom och personlig utveckling på Baravara kursgård, Dalarna.

* Klassisk massage – Axelsons Gymnastiska Institut, Stockholm

* Barsmetoden – en energibehandling inom Access Consciousness.

* Diplomerad Mindfulnessinstruktör – Mindfulnessgruppen, Stockholm

* Ett flertal kurser;  meditation, Chock and Traumahealing, Learning Love, Family Constellation, Tantrakurser, The Journey, Onenesskurs

Mina praktiska erfarenheter har jag fått genom att assistera vid Baravara Kursgård samt  arbetat som assistent tillsammans med min käre partner på tantrakurser under 10 år i Sverige, Grekland och på Bali. Jag erbjuder nu kurser, föreläsningar och sessioner i Mindfulness för privatpersoner och företag.

Dr.Rahasya,Fritjof Kraft


 

Comments are closed.