Ett tantriskt möte i kärlek och närvaro.

Helgkurs 14-16 september 2018 på Resursgården, Ulriksfors, Jämtland.

En helg i tantriskt möte i kärlek och samvaro med din kärlekspartner. En tid för att bara vara tillsammans i en vacker och trygg miljö.

Tantra handlar inte bara om sex utan om livet självt. Kan du acceptera den du är och vara närvarande i det liv du lever?
Att möta din älskade i acceptans och närvaro kan vara helande för dig och din relation i vardagen och under kärleksakten.

Genom olika meditationer, mindfulnessövningar, parövningar tillsammans med din partner når ni mer närvaro och avslappning. Med olika kommunikationsövningar lär ni er lyssna och berätta med kärleksfull respekt.

Vi håller till i en fantastisk vacker och rofylld miljö på en kursgård i Ulriksfors, Jämtland.
www.fabriciusresurs.se

Kursgården har nyrenoverade fräscha dubbelrum med gemensamma toaletter och dusch. Varje rum har sin charm i olika färgtoner och valda möbler.
Kurslokalen har en otrolig ljus och varm atmosfär med kakelugnar.
Kursgården är omgiven av en stor, prunkande trädgård som ger en vacker och avslappnad atmosfär till kursgården men också ger grönsaker, bär och örter.

Hans och Cenitha är båda lärare, mindfulnessinstruktörer och har under 10 års tid assisterat det välkända australiensiska paret Rahasya och Nura Kraft på deras relations-och tantrakurser i Sverige, på Bali och på Korfu. www.livingunity.com
De har även deltagit i TV-programmet ” Par i terapi ” med läkaren och psykoterapeuten Poul Perris 2012.

KURSPRIS: 2600 kr/ person
Kurs, mat och logi i dubbelrum ingår.

SENASTE  ANMÄLAN: 28 augusti 2018

ANMÄLAN/FRÅGOR: cenitha.kernell@gmail.com
tel.070-2701362
www.livfullt.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>