Dags för höstens första parrelationskurs
En heldag bara för dig och din älskade, där ni kan fördjupa och fylla på er kärlek. En dag med tid för bara varandra, i en trygg miljö. Det är ett tillfälle att varva ner och vila från vardagens alla krav. En relationskurs som passar oavsett om ni är nyförälskade eller varit tillsammans länge. Dagen är i stillhet och en hel del tystnad men även rörelse och olika typer av kommunikationsövningar.

Genom olika meditationer, mindfulnessövningar och enkla par-och tantraövningar når ni mer närvaro och avslappning. Med olika kommunikationsövningar lär ni er att lyssna och berätta med kärleksfull respekt.  Ni får verktyg som ni sedan kan använda hemma. Alla övningar görs endast med din partner.

 

Hans och Cenitha är båda lärare, mindfulnessinstruktörer och har många års erfarenhet av relations- och tantrakurser. De har även deltagit i TV-programmet “Par i terapi”med läkaren och psykoterapeuten Poul Perris 2012.

TID: Sön 1 okt 2017 kl. 9.00-17.00
PLATS: Centrala Östersund
INVESTERING: 850 kr/person
BOKA SENAST: 22 sept
ANMÄLAN & INFO: cenitha.kernell@gmail.com  eller  tel.0702701362

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>